Hemma eller bortamatch

De flesta av oss har något favoritlag som antingen spelar hemmavid på den arena som finns i staden eller så spelas det bortamatch i motståndarlagets hemmaarena. Som supporter så vill man i alla lägen vara med och heja fram sitt lag till vinst oavsett om de spelar hemmamatch eller bortamatch.

Hemma så har man säker köpt årskort på arenan så man enkelt kan besöka alla de matcher som spelas hemmavid. När det kommer till bortamatcher så försöker man så gott man kan att åka på dessa resor. Det gäller att hitta bästa alternativet till att resa, idag så kan man enkelt hitta flyg både inom Sverige och utomlands via tjänster på nätet.

Man kan mycket väl tänka sig att åka en längre sträcka för att se sitt hemmalag vinna över andra lag, det är för många inte summan det sitter i utan med ett brinnande intresse så kan man mycket väl lägga ner en del pengar i detta. Det som är huvudsaken är att få se sitt lag spela.

Ni kanske är ett gäng som passar på att flyga till en bortamatch och ta en weekend på annan ort för att se ert eget lag samtidigt som ni får en skön och avkopplande helg med andra upplevelser än just sporten. Kanske är det så att resterande familj inte har samma intressen och vill följa med på en weekendresa.