Nu börjar hockeysäsongen

Nu börjar hockeysäsongen och olika ligor som SHL, hockeyallsvenskan, hockeyettan och slutligen ett gäng divisioner under det. Har man ett intresse för hockey så har man säkert koll på vad man ska titta på. Kanske det är så att man har ett intresse av att spela hockey också, kanske inte på någon högre nivå utan mer för skoj skull med sina kamrater.

Det är en skoj sport att hålla på med och många väljer att spela hockey på en mer lagom nivå tillsammans. Ni kanske är ett gäng som regelbundet brukar spela då det finns fri istid i en arena eller liknande. På mindre orter så kanske det finns en utomhusrink som årligen spolas is på för hockeyintresserade. Skridskor, hjälm. klibba och puck är ju det som krävs. Spelar man matcher så kanske det ska köpas det som krävs för detta för att skydda sig ordentligt som utespelare.

Samla ihop gänget och spela lite. Det är en bra träning oavsett i vilken ålder man befinner sig i. Kör med mixade lag med både pojkar, flickor, män, kvinnor och ålder. Alla som vill spela ishockey ska känna sig välkomna när ni spelar. Blir ni många så se till att byta spelare under matchen. Om ni bara spelar för skoj skull och inte match så kan alla vara på isen samtidigt. Låt alla vara med och ha så roligt ni bara kan på isen.