Ta hand om din torra hud efter träning och dusch

Att träna har många fördelar. Under tiden vi tränar svettas vi vilket kan påverka huden då det kan bidra till orenheter om du inte rengör ansiktet efteråt. Men när huden kommer i kontakt med vatten och du använder produkten kan den bli torr. Därför är det viktigt att du tar hand om din torra hud.

Hudvårdsprodukter för torr hy

Till att börja med behöver du olika produkter för ansiktet och kroppen. Det är för att huden i ansiktet är känsligare. Till ditt ansikte finns det ansiktskrämer som är återfuktande. Men har du mer tid kan du också använda dig av ett återfuktande serum olja eller kanske till och med en ansiktsmask. Innan du applicerar hudvården ska du göra rent ansiktet med en rengöring för bästa effekt.

Till kroppen finns det body lotions som är något tunnare i konsistensen och body butter som är tjockare. De båda varianterna återfuktar kroppen bra och smörjs in efter att du duschat.

Köp nya produkter

Oavsett om du behöver hudvård till ansiktet eller till kroppen kan du hitta det på nätet. Välj mellan ansiktskrämer, ansiktsmasker och serum. Det finns även härliga och återfuktande krämer för kroppen.